RED DE KEER      
MENU MENU 
 

21 april 2007:
fietsende gouverneur Paulus tot staan gebracht

Antwerps Gouverneur Camille Paulus trok een dagje per fiets op verkenning doorheen Ranst. Hij deed dat in het fietsende gezelschap van de meeste lokale politici en van een honderdtal bewoners. Uiteraard voerde de route ook langs de aangename en veilige fietswegen in …
De Keer.

Daar werd het peloton opgewacht door de verontruste landbouwers en buurtbewoners van 'Red de Keer'. Een tiental tractors, zwarte vlaggen, affiches en een spandoek 'Hou de Keer groen' trokken voldoende de aandacht om het fietsende gezelschap tot stilstand te brengen en te verleiden tot een boeiend gesprek.

Gouverneur Paulus luisterde een halfuur lang naar onze grieven. “Goed dat ik dit mooie gebied met mijn eigen ogen heb leren kennen. Na deze ontmoeting ben ik oprecht bekommerd om dit probleem. We moeten ons de vraag stellen of dit wel de juiste plaats is voor een nieuw kmo-gebied. Op korte termijn hoeven de mensen zich nog geen zorgen te maken, maar wat er op halflange termijn gaat gebeuren, weet ik niet”, aldus Paulus.

Alle beetjes helpen… Red de Keer hoopt dat Paulus, toen nog als gouverneur en intussen ook na het einde van zijn mandaat, de nodige argumenten zal benadrukken in de juiste politieke middens.

 
MENU MENU